ÖnkormányzatPolgármesteri Hivatale-ügyintézésKözérdekű adatokVálasztási információkHíreinkGalériaDokumentumtárX
Határozatok

a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők 2024. évi általános választásával kapcsolatos rendezvények megtartásához önkormányzati intézmény helyiségeinek igénybevételéről

Sajószentpéter Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 33/2024. (II. 22.) határozata a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők 2024. évi általános választásával kapcsolatos rendezvények megtartásához önkormányzati intézmény helyiségeinek igénybevételéről  

Sajószentpéter Városi Önkormányzat Képviselő-testülete az előterjesztést megtárgyalta és az alábbi határozatot hozta:  

1.      A Képviselő-testület a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők 2024. évi általános választásával kapcsolatos választási kampány céljára a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény 139. § (1) bekezdésében és 145. § (2) bekezdésében meghatározott kampányidőszakban (a továbbiakban: kampányidőszak) a jelöltek és jelölő szervezetek számára rendezvények megtartásához a Sajószentpéteri Művelődési és Sportközpont, Városi Könyvtár (a továbbiakban: Sajószentpéteri Művelődési Központ) telephelyei közül a Rendezvények Házát vagy a Dusnoki Közösségi Házat – előre bejelentett és a Sajószentpéteri Művelődési Központtal egyeztetett időpontban – térítésmentesen biztosítja minden jelölt és valamennyi jelölő szervezet számára egy alkalommal, legfeljebb másfél óra időtartamra.  

2.      A jelöltek és a jelölő szervezetek a kampányidőszakban az 1. pontban meghatározott időtartamon, illetve választási rendezvényen felüli további választási rendezvény megtartására a Sajószentpéteri Művelődési Központ helyiségeit a helyiségek használatára vonatkozóan meghatározott bérleti díj ellenében vehetik igénybe.  

3.      A választási rendezvény megtartásához az 1. pontban megjelölt helyszínek igénybevételére vonatkozó kérelmeket a Sajószentpéteri Művelődési Központ igazgatójához kell benyújtani az igazgato@spmsk.hu e-mail címre, melyet az intézmény - a szabad időpontok figyelembevételével - bejelentési sorrendben biztosít.  

Felelős: Sajószentpéteri Művelődési Központ igazgatója  

Határidő: folyamatos

Vissza a határozatokhoz