ÖnkormányzatPolgármesteri Hivatale-ügyintézésKözérdekű adatokVálasztási információkHíreinkGalériaDokumentumtárX
Határozatok

a Sajószentpéteri Művelődési és Sportközpont, Városi Könyvtár pályázaton való részvételéhez hozzájárulásról a járási, megyei, országos és nemzetközi hatókörű, kulturális értékeket, hagyományokat bemutató közösségi események, rendezvények, valamint szakmai

Sajószentpéter Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2022. (I. 27.) határozata a Sajószentpéteri Művelődési és Sportközpont, Városi Könyvtár pályázaton való részvételéhez hozzájárulásról a „járási, megyei, országos és nemzetközi hatókörű, kulturális értékeket, hagyományokat bemutató közösségi események, rendezvények, valamint szakmai konferenciák megrendezése” pályázati kiírásra

[1.] Sajószentpéter Városi Önkormányzat Képviselő-testülete az előterjesztést megtárgyalta és az alábbi határozatot hozta:

A képviselő-testület hozzájárul, hogy a Sajószentpéteri Művelődési és Sportközpont, Városi Könyvtár pályázatot nyújtson be 1.000.000.-Ft támogatási összegre a Nemzeti Kulturális Alap Közművelődési Kollégiuma által kiírt „járási, megyei, országos és nemzetközi hatókörű, kulturális értékeket, hagyományokat bemutató közösségi események, rendezvények, valamint szakmai konferenciák megrendezése” pályázati kiírásra a „Bányász Fúvószenekarok Országos Találkozója” programjainak megrendezéséhez.

2. A támogatás maximális mértéke az összes elszámolható költség 100 %-a. A pályázat megvalósításához saját forrás biztosítása nem szükséges.

3. A pályázat benyújtásához szükséges 10.000.-Ft nevezési díj a Sajószentpéteri Művelődési és Sportközpont, Városi Könyvtár 2022. évi költségvetésében rendelkezésre áll.

felelős: Sajószentpéteri Művelődési és Sportközpont, Városi Könyvtár igazgatója
határidő: 2022. február 22.

Vissza a határozatokhoz