ÖnkormányzatPolgármesteri Hivatale-ügyintézésKözérdekű adatokVálasztási információkHíreinkGalériaDokumentumtárX
Határozatok

a közszolgálati tisztségviselőket megillető juttatásokról és támogatásokról szóló 19/2016. (IX. 5.) önkormányzati rendelet felülvizsgálatáról

Sajószentpéter Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 199/2022. (XII. 15.) határozata a közszolgálati tisztségviselőket megillető juttatásokról és támogatásokról szóló 19/2016. (IX. 5.) önkormányzati rendelet felülvizsgálatáról

[1.] Sajószentpéter Városi Önkormányzat Képviselő-testülete az előterjesztést megtárgyalta és az alábbi határozatot hozta:

A Képviselő-testület felülvizsgálta a közszolgálati tisztségviselőket megillető juttatásokról és támogatásokról szóló 19/2016. (IX. 5.) önkormányzati rendeletet (a továbbiakban: Rendelet), és úgy döntött, hogy a Rendeletet nem módosítja.

2. A Sajószentpéteri Polgármesteri Hivatal felsőfokú iskolai végzettségű és érettségi végzettségű köztisztviselőinek illetménykiegészítését 2023. évre vonatkozóan a 2023. január 1-je és december 31-e közötti időtartamra a Rendelet 2. § (2) bekezdésében meghatározott mértékben kell megállapítani.

felelős: Polgármester, Jegyző
határidő: 2023. évben folyamatos

Vissza a határozatokhoz