ÖnkormányzatPolgármesteri Hivatale-ügyintézésKözérdekű adatokVálasztási információkHíreinkGalériaDokumentumtárX
Határozatok

Szemléletformálási kampány megvalósításához támogatás felhasználásáról

Sajószentpéter Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2024. (I. 16.) határozata Szemléletformálási kampány megvalósításához támogatás felhasználásáról  

Sajószentpéter Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a tárgyi előterjesztést megtárgyalta és az alábbi határozatot hozta:  

1.      A Képviselő-testület a Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsának 33/2023. (XI. 28.) határozatában a szemléletformáláshoz kapcsolódó dologi kiadások fedezetére Sajószentpéter Városi Önkormányzat részére biztosított 1.891.490,-Ft támogatást igénybe veszi,  egyéb, saját szervezésű szemlétformálási tevékenységek megvalósítására.  

2.      A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármesteri Hivatal projektirodáját arra, hogy a szemléletformálási tevékenységhez kapcsolódó elképzeléseket, a részletes programtervet, és az ahhoz kapcsolódó költségvetést elkészítse és 2024. január 20-ig megküldje a Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás részére.  

3.      A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a Támogatási Megállapodás megkötésére.  

Felelős: polgármester            

projektiroda  

Határidő: azonnal

Vissza a határozatokhoz